Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

Головна»Наша діяльність»Новини»70-річний ювілей маестро симфонічної музики Чернігівщини Миколи Сукача

70-річний ювілей маестро симфонічної музики Чернігівщини Миколи Сукача

Творчий бенефіс справжнього метра класичної музики Чернігівщини Миколи Сукача відбувся в обласному центрі фестивалів та концертних програм 25 травня. Цього дня святкова зала була вщент заповнена поціновувачами творчості академічного симфонічного оркестру «Філармонія» та його засновника, головного диригента та незмінного художнього керівника, який цьогоріч святкує свій 70-річний ювілей.

Привітати шановного земляка із днем народження та побажати блискучому диригенту і багатогранно обдарованому митцю натхнення, творчих перемог і нових життєвих звершень завітав і заступник голови обласної ради Арсен Дідур. До щирих побажань видатному діячу музичного мистецтва приєднались також перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Теплі слова на адресу ювіляра пролунали і від давніх друзів, серед яких журналіст, телеведучий, документаліст, оглядач часопису «Український тиждень» Юрій Макаров, а також поет, заслужений журналіст України, лауреат Шевченківської премії, головний редактор газети «Гарт» Дмитро Іванов.

Яскравим подарунком вдячним глядачам стали класичні і сучасні музичні композиції в оригінальному виконанні академічного симфонічного оркестру «Філармонія».

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company