Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Наша діяльність»Новини»Заступник голови обласної ради з робочим візитом відвідав Менщину

Заступник голови обласної ради з робочим візитом відвідав Менщину

26 липня заступник голови обласної ради Арсен Дідур з робочою поїздкою відвідав Менський район.

Арсен Дідур разом із депутатом Менської районної ради Костянтином Ніколайчуком зустрілися із Березнянським селищним головою Ольгою Романченко. Обговорили проблемні питання процесу об'єднання територіальних громад та можливі варіанти їх вирішення, які найближчими днями розглядатимуться на засіданні колегії обласної державної адміністрації.

Також народні обранці оглянули дитячий майданчик, який нещодавно побудували у центрі селища Березна за сприяння заступника голови обласної ради.

Селищний голова, в свою чергу, подякувала Арсену Володимировичу за надану допомогу та висловила сподівання, що і в подальшому керівник співпрацюватиме з Березнянською територіальною громадою.

Цього ж дня, Арсен Дідур у с. Киселівка поспілкувався з колективом Дитячого зразкового духового оркестру Киселівського філіалу Менської музичної школи та його керівником Петром Тищенко. Під час зустрічі заступник голови обласної ради вручив довгоочікувані для творчого колективу музичні інструменти та аксесуари для них, а також пообіцяв посприяти у забезпеченні транспортом для його участі в урочистих заходах, що відбудуться в обласному центрі з нагоди відзначення Дня Незалежності України.

Разом з тим, заступник голови обласної ради зустрівся з головним лікарем Менської центральної районної лікарні, колишнім депутатом обласної ради декількох скликань Петром Хомрачем. Зокрема, керівники обговорили актуальні питання розвитку медичної галузі Менщини.

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company