Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Наша діяльність»Новини»«Хочу бачити світ щасливим!»

«Хочу бачити світ щасливим!»

Голова обласної ради Ігор Вдовенко привітав організаторів та учасників 23-го Міжнародного фестивалю дитячої демократії, телебачення, преси та творчості «Золота осінь Славутича». У привітанні, зокрема, говориться:

«Прийміть від жителів древньої Чернігово-Сіверської землі сердечні вітання і побажання успішної реалізації програми фестивалю!

Уже двадцять третій раз молодий Славутич збирає у себе когорту небайдужих юнаків і дівчат, аби навчити їх дружити, долучати до активної участі у суспільно-політичному, економічному та культурному житті своїх територіальних громад, привертати увагу ЗМІ до молодіжної та дитячої проблематики через включення в практичну журналістику, власне, молоді і дітей.

Нам імпонує вже усталений девіз фестивалю – «Хочу бачити світ щасливим!»

Щастя крокує в ногу з нами, коли світ живе у мирі.

Побажаймо миру усім нам!

Міжнародний фестиваль дитячої демократії, телебачення, преси та творчості «Золота осінь Славутича» відкриває перед його учасниками нові перспективи. Скористайтеся цим шансом для подальшої успішної самореалізації.

Бажаємо організаторам і учасникам фестивалю здоров'я, творчої наснаги та натхнення на шляху до визначеної мети!»

За дорученням голови обласної ради вітальну адресу міському голові Славутича Юрію Фомічеву передав радник голови Дмитро Никоненко під час проведення 24 вересня у Палаці дитячої та юнацької творчості інтелектуально-розважальної гри серед самоврядних шкільних організацій, студентської молоді та дорослих «Як стати мером. Погляд поколінь».

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Галерея зображень

  • Click to enlarge image 01.jpg
  • Click to enlarge image 02.jpg
  • Click to enlarge image 03.jpg
  • Click to enlarge image 04.jpg
  • Click to enlarge image 05.jpg
  •  

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company