Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Нормативні документи»Рішення»7 скликання»16 сесія 7 скликання. 20 грудня 2018 року»Про створення ландшафтного заказника місцевого значення «Бакумова гора»

Про створення ландшафтного заказника місцевого значення «Бакумова гора»

gerb
Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ
(шістнадцята сесія сьомого скликання)

 

20 грудня 2018 року                                                                                                                                  № 17-16/VII
м.Чернігів

 

Про створення ландшафтного заказника
місцевого значення «Бакумова гора»

 

З метою розширення мережі об’єктів і територій природно-заповідного фонду області, збереження та відтворення цінних природних комплексів, генофонду рослинного і тваринного світу, відповідно до статей 25, 26, 51-53 Закону України «Про природно-заповідний фонд України», керуючись  пунктом 24 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада вирішила:

1.Оголосити на території Дідовецької сільської ради Прилуцького району Чернігівської області об’єкт природно-заповідного фонду –  ландшафтний заказник місцевого значення «Бакумова гора» площею 16 га без вилучення земельних ділянок у власників та користувачів за рахунок земель запасу.

2.Обласній державній адміністрації забезпечити розробку положення зазначеного об’єкту та передачу його під охорону відповідно до чинного законодавства.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань агропромислового комплексу, екології, природокористування та земельних відносин.

 

Голова обласної ради                                                                        І.С. Вдовенко

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company