Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Наша діяльність»Новини»Чернігівська ТВК встановила результати виборів депутатів обласної ради

Чернігівська ТВК встановила результати виборів депутатів обласної ради

Про це засвідчує постанова №117 Чернігівської обласної територіальної виборчої комісії від 4 листопада поточного року, підписана вчора, ввечері, о 20:20 головою ТВК Романом Дурдиєвим та секретарем комісії Вірою Романенко.

Відповідно до статті 282 Виборчого кодексу України подаємо до уваги громадськості текст прийнятої постанови разом з додатками:

 

Про встановлення результатів виборів депутатів Чернігівської обласної ради

Відповідно до ст.ст. 256,257,259,260,282,283 Виборчого кодексу України, на підставі складених протоколів про підсумки голосування в межах територіальних виборчих округів 1,2,3,4,5,6,7, Чернігівська обласна територіальна виборча комісія постановляє:

1. Визнати обраними депутатами Чернігівської обласної ради в територіальних виборчих округах №1,2,3,4,5,6,7 (Додаток №1).

2. Визнати обраними депутатами Чернігівської обласної ради в єдиному багатомандатному окрузі за єдиними виборчими списками місцевих організацій політичних партій (Додаток №2).

3. Оприлюднити текст постанови разом з додатками відповідно до ст. 282 Виборчого кодексу України.

 

Голова                                       Р. Дурдиєв

Секретар                                   В. Романенко

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company