Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

Головна»Наша діяльність»Новини»Сьогодні в місті на Десні вітали випускників єдиної в Україні Академії Державної пенітенціарної служби

Сьогодні в місті на Десні вітали випускників єдиної в Україні Академії Державної пенітенціарної служби

18 червня в Чернігові біля Пагорба Слави відбулися урочистості з нагоди шостого випуску молодих офіцерів Чернігівської Академії Державної пенітенціарної служби.

Привітати випускників та вручити дипломи прибули голова обласної ради Олена Дмитренко, заступник голови обласної державної адміністрації Олена Дума, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, ректор Академії Державної пенітенціарної служби Олексій Тогочинський, , представники громадськості, викладачі, батьки рідні та близькі випускників.

Окрім того на свято завітали заступник Міністра юстиції України Віталій Василик, заступник Міністра юстиції України з питань Валерія Коломієць.

На початку заходу особовий склад навчального закладу разом із почесними гостями виконали Державний Гімн України.

Після оголошення наказу голови Державної пенітенціарної служби України відбулася церемонія вручення дипломів про закінчення Академії.

Олена Дмитренко, вітаючи майбутніх захисників правопорядку, зазначила:

- Щиро бажаю, щоб ви ніколи не розчарувались у виборі своєї професії, з достоїнством і гордістю несли високе офіцерське звання та із вдячністю згадували свою Альма-матер.

Принагідно голова обласної ради подякувала присутнім на святі викладачам, які підготували професійні кадри для Державної кримінально-виконавчої служби України, та батькам, які підтримували курсантів весь час навчання.

За вже усталеною традицією присутні вшанували світлу пам'ять полеглих у боях за волю, свободу і незалежність України – до Монументу Слави на Болдиній горі курсанти встановили великий кошик із квітами. Прозвучав військовий салют.

Із напутнім словом до випускників звернувся та благословив їх у добру путь настоятель храму Святої Великомучениці Катерини, секретар Чернігівської Єпархії Православної церкви України, протоієрей Роман Кіник.

Продовжився випускний вальсом молодих офіцерів та святковим виступом оркестру.

На завершення урочистостей колишні курсанти пройшли урочистим маршем перед учасниками святкового заходу.

Відділ інформаційного забезпечення виконавчого
апарату Чернігівської обласної ради

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company