Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Наша діяльність»Новини»В обласному центрі відбулася сьома обласна спартакіада серед депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад

В обласному центрі відбулася сьома обласна спартакіада серед депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад

12 травня заступник голови обласної ради Арсен Дідур взяв участь у відкритті обласної спартакіади серед депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад, яка проходила на території СДЮШОР з лижного спорту.

Обласна спартакіада серед депутатів усіх рівнів рад області проводиться з метою пропаганди здорового способу життя та залучення народних обранців до занять фізичною культурою і спортом.

Привітати депутатів з відкриттям змагань прийшли перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич, директор Департаменту сім'ї, молоді та спорту Ніна Лемеш, а також члени Організаційного комітету.

Розпочався захід урочистим марш-парадом учасників Спартакіади на чолі з командуючим.

Арсен Дідур у своєму виступі зазначив, що цей захід – яскравий приклад того, що представники органів місцевого самоврядування працюють не лише на розвиток відповідних територіальних громад, але й особистим прикладом пропагують здоровий спосіб життя.

Заступник голови обласної ради висловив переконання, що дружня боротьба на спортивних майданчиках має перерости у плідну співпрацю депутатів різних рівнів.

Учасникам змагань Арсен Дідур побажав вдалих стартів і результативних фінішів, успіхів у прагненні до перемоги та чесної спортивної боротьби.

Підняти Державний прапор України запросили капітана збірної команди Срібнянської районної ради - переможницю 6-ої обласної Спартакіади серед депутатів 2016 року.

Протягом дня команди народних обранців змагались з таких видів спорту, як: міні-футбол, волейбол, теніс настільний, шахи та шашки. Загалом у спартакіаді взяли участь 23 команди депутатів усіх рівнів області.

У підсумку перше місце зайняла команда Борзнянської районної ради, друге – Срібнянської, третє – Бобровицької районної ради.

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради
Світлини Наталії Купрієнко та Дмитра Никоненка

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company