Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

Головна»Наша діяльність»Новини»Голова обласної ради провів особистий прийом громадян

Голова обласної ради провів особистий прийом громадян

12 липня голова обласної ради Ігор Вдовенко провів прийом громадян з особистих питань.

Цього разу до очільника представницької влади Придесення звернулися мешканці обласного центру, міст Мена та Носівка. Під час зустрічі з Ігорем Вдовенком Володимир Кордаш з Мени висловив пропозиції стосовно оновлення веб-порталу обласної ради та висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування. Директор станції юних техніків з Носівки Василь Кияниця озвучив клопотання щодо відзначення багаторічної та сумлінної праці і нагородження колеги.

Серед порушених сьогодні мешканцями Чернігівщини проблем було і житлове питання. Чернігівки Лідія Піпаш та Надія Голева звернулися з проханням сприяти виділенню приміщення та розселенню родин.

Сім'ї заявників проживають з 2002 року в одній квартирі, займаючи окремі кімнати у будинку за адресою: вул. Шевченка, 160-А, в якому знаходиться Чернігівський обласний навчально-виробничий центр.

Вислухавши пропозиції та наболілі проблеми громадян, Ігор Вдовенко роз'яснив можливі шляхи розв'язання порушених питань.



Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю

виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company