Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

Головна»Наша діяльність»Новини»Ігор Вдовенко бере участь у конференції «Прозорі та фінансово здорові органи місцевого самоврядування в Україні»

Ігор Вдовенко бере участь у конференції «Прозорі та фінансово здорові органи місцевого самоврядування в Україні»

Сьогодні у м.Києві за підтримки Міжнародного центру перспективних досліджень, Інституту соціальних та економічних реформ (INEKO, Словаччина) та Посольства США в Україні відбудеться презентація оновленого рейтингу прозорості 50-ти найбільших міст України та фінансового здоров’я місцевих бюджетів.

Результати роботи експертів обговорюватимуться під час конференції «Прозорі та фінансово здорові органи місцевого самоврядування в Україні», до роботи в якій долучився і голова обласної ради Ігор Вдовенко.

До участі у заході запрошені представники органів державної влади та місцевого самоврядування, неурядових організацій, експертного середовища тощо.

Загалом робота зосереджуватиметься у рамках 2 тематичних панелей: «Прозорість 50-ти найбільших міст України» і «Фінансове здоров’я бюджетів міст та регіонів». Учасники заходу обговорять ключові аспекти позиції органів державної влади щодо питань прозорості у муніципалітетах України, а також ознайомляться із досвідом Словаччини щодо впровадження партисипативної демократії на місцевому рівні. Завершиться конференція церемонією нагородження переможців рейтингу прозорості та фінансового здоров’я міст та регіонів України.

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради


При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company