Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Наша діяльність»Новини»У Чернігові відзначили 3-тю річницю Національної поліції України

У Чернігові відзначили 3-тю річницю Національної поліції України

6 липня перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук привітав правоохоронців Чернігівщини з 3-ю річницею Національної поліції України.

В урочистих зборах також взяли участь голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, прокурор Чернігівської області Володимир Комашко та інші.

Як було відзначено, на сьогодні головними складовими Національної поліції Чернігівської області є: Головне управління, Управління патрульної поліції та Управління поліції охорони, які постійно між собою взаємодіють у повсякденній службовій діяльності.

Учасники урочистого зібрання хвилиною мовчання вшанували пам'ять колег-правоохоронців, загиблих при виконанні своїх службових обов'язків.

Валентин Мельничук від імені обласної ради привітав працівників Національної поліції України, ветеранів правоохоронних органів Чернігівщини із професійним святом.

За словами першого заступника голови обласної ради, сьогодні ми переживаємо період проведення реформ у різних сферах нашої держави, який нерозривно пов'язаний зі становленням нової української поліції, у зв'язку з чим дуже непросто нинішнім стражам закону і порядку в умовах кардинальних змін, враховуючи всі труднощі, ризики професії, відповідати високим очікуванням громадян від нової поліції.

Керівник подякував усім правоохоронцям за нелегку щоденну працю та побажав міцного здоров'я, благополуччя, родинного тепла, затишку та успіхів у службі.

З нагоди професійного свята Валентин Мельничук вручив почесні грамоти з відзнаками та подяки обласної ради пенсіонеру Міністерства внутрішніх справ України Івану Вакуленку, підполковнику, начальнику відділу професійного навчання управління кадрового забезпечення Головного управління національної поліції в області Олександру Єфименку та капітану, старшому інспектору роти конвойної служби Головного управління Національної поліції в області Артему Чаусу.

Присутні переглянули трихвилинне відео про трирічну історію поліції Чернігівщини. Зокрема, було також наголошено, що це свято об'єднало і тих, хто проходив службу впродовж минулих років і тих, хто продовжує служити і працювати в органах Національної поліції, а також представників державних структур влади та органів місцевого самоврядування.

Разом з тим, окремі з працівників національної поліції отримали державні нагороди, почесні відзнаки обласної державної адміністрації та міської ради. Начальнику Головного управління Національної поліції в області Едуарду Альохіну було вручено сертифікат на суму 300 тисяч грн з коштів, виділених з обласного бюджету в рамках Програми профілактики правопорушень у Чернігівській області на 2016 – 2020 роки, які планується витратити на матеріально-технічні засоби з метою покращення рівня захищеності громадян області від протиправних посягань.

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company