Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

Головна»Наша діяльність»Новини»Про ситуацію на Придесенні в умовах дії воєнного стану говорили на Раді оборони області

Про ситуацію на Придесенні в умовах дії воєнного стану говорили на Раді оборони області

Чергове засідання Ради оборони області відбулося 3 грудня в приміщенні облдержадміністрації. До обговорення актуальних питань безпеки та подальших кроків задля захисту Чернігівщини та її жителів долучилися голова обласної ради Ігор Вдовенко, голова облдержадміністрації Олександр Мисник, керівники силових відомств, військові, керівники організацій та установ області. 

Під час засідання відзначалось, що на Чернігівщині тривають бригадні тактичні навчання з бойовою стрільбою, які відвідав Президент України Петро Порошенко, який високо відзначив високу мотивацію та вишкіл цієї категорії бійців.

За даними представників відповідних служб протягом останньої доби на територію України не допущено 6 осіб — громадян Російської Федерації.

У соціальних мережах виявлено більше 40 фейкових сторінок, зміст яких носив провокаційний характер та був направлений на поширення панічних настроїв серед жителів Чернігівщини.

Загалом ситуація на кордоні з Росією у межах Чернігівської області є контрольованою.

Рада оборони області вкотре звертається до жителів регіону з проханням не піддаватися на будь-які інформаційні провокації. Органами влади забезпечується стабільне функціонування всіх об’єктів життєзабезпечення області.

За повідомленням Департаменту інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company