Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

Головна»Наша діяльність»Новини»Затверджено рейтинговий список проектів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів ДФРР

Затверджено рейтинговий список проектів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів ДФРР

8 лютого регіональна комісія з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, затвердила цьогорічний рейтинговий список.

Зі 197 інвестиційних програм та проектів, поданих на розгляд регіональної комісії, у кінцевому списку залишилося 140. У зв'язку з неналежним заповненням аплікаційних форм, до оцінювання не допущено 23 проекти. Ще 28 не набрали мінімально необхідних 30 балів. Крім того, зі списку виключити ті проекти, які ввійшли до переліку перехідних, незавершених та які фінансувались за рахунок коштів спеціального фонду (фінансуватимуться в першу чергу).

Враховуючи орієнтовний ліміт коштів (області передбачено майже 229,3 мільйона гривень), до фінансування потраплять об'єкти з рейтингового списку з понад 50 балами. А це лише близько 20 проектів.

Остаточний висновок відповідності проектів усім нормам має дати Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Як зауважив член регіональної комісії, заступник голови обласної ради Арсен Дідур, цьогорічні проекти мають стати потужним імпульсом для створення нових робочих місць, наповнення місцевих бюджетів, а також розвитку середнього та малого бізнесу.

– Сподіваємося, що усі обрані проекти отримають схвальний висновок, стануть дійсно потужним стимулом для подальшого розвитку територій та покращення добробуту людей, - зазначив посадовець.



Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Радник заступника голови обласної ради Наталія Купрієнко

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company