Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

Головна»Наша діяльність»Новини»Шановні жителі та гості Сновська!

Шановні жителі та гості Сновська!

Від імені депутатського корпусу обласної ради та себе особисто вітаю вас із Днем нашого славного і квітучого міста!

Свою непросту біографію Сновськ розпочав у другій половині дев’ятнадцятого століття, але за свій порівняно молодий вік він пережив немало драматичних подій, ратних і трудових перемог.

Сьогодні ми з особливою вдячністю згадуємо всіх, хто творив історію міста, боронив від ворогів,  відроджував із  руїн, розбудовував і донині зміцнює  його  економічний, соціальний і культурний потенціал.

Сучасний Сновськ — одне із перспективних і успішних міст Чернігівської області, яке є центром однойменної об’єднаної територіальної громади. У його повсякденному житті постійно відбуваються позитивні зміни, реалізуються успішні інфраструктурні проекти та творчі ініціативи.

Поєднання європейського духу та традиційної української гостинності, новаторство та працелюбність всіх членів громади роблять місто неповторним  і самодостатнім.

І в цьому велика заслуга всіх сновчан, які творять  славне сьогодення та успішне майбутнє  для своїх дітей і внуків.      

Від обласної ради висловлюємо  щиру вдячність усім, хто спрямовує власні потенціал і досвід, сили та знання на благо свого міста і всього Сіверського краю.

Бажаю всім землякам миру, міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, добробуту та процвітання!

 Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за рідний край та українську державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!

Щиро і з глибокою повагою

                                          

Голова Чернігівської обласної ради       Ігор Вдовенко

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company