Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Наша діяльність»Новини»Кількість хворих на COVID-19 зростає, однак збільшується і кількість одужавших від коронавірусної інфекції

Кількість хворих на COVID-19 зростає, однак збільшується і кількість одужавших від коронавірусної інфекції

За останню добу в області діагноз COVID-19 підвтердився у 15 осіб, 10 з яких жителі Чернігова. Всі хворі входила до кола контактних осіб. Двоє людей госпіталізовані до лікарні, а решта пацієнтів перебуває на амбулаторному лікуванні.

Крім того, по 2 хворих  на COVID-19  виявлено у Чернігівському та Козелецькому районі, а також у 1 людини з Городнянського району.

Разом із тим за добу збільшилась кількість одужавших від коронавірусної хвороби, яких в області вже 80.

На жаль, за повідомленням Чернігівської міської ради, від коронавірусу померла 94-річна жителька обласного центру, яка була госпіталізована до міської лікарні №2 31 травня і мала багато супутніх хвороб.

На амбулаторному лікуванні преребуває наразі 81 людина (1-Борзнянський район, 8-Бобровицький район, 3-Варвинський район, 1-Городнянський район, 1-Ічнянський район, 11-Куликівський район, 2-Козелецький район, 1-Сновський район, 5-Чернігівський район, 42-м. Чернігів, 3-м. Ніжин, 3-м.Прилуки).

До закладів охорони здоров'я госпіталізовано 20 осіб (1-Козелецька ЦРЛ, 1-Ніжинська ЦМЛ, 1-Прилуцька ЦМЛ, 2-Чернігівська ЦРЛ, 14-Чернігівська МЛ №2, 1-ОДЛ).

На лікування за місцем проживання переведено 5 пацієнтів (5- Куликівський район).

Летальних випадків від ускладнень COVID-19 7 (1-Борзнянський, 5-Варвинський райони та 1- м.Чернігів).

Загальна кількість лабораторно підтверджених  випадків COVID-19 в області із початку епідемії - 192.

 

Відділ інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company