Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Нормативні документи»Рішення»7 скликання»16 сесія 7 скликання. 20 грудня 2018 року»Про реорганізацію комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівський обласний центр радіаційного захисту та оздоровлення населення» у комунальне некомерційне підприємство

Про реорганізацію комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівський обласний центр радіаційного захисту та оздоровлення населення» у комунальне некомерційне підприємство

gerb
Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ
(шістнадцята сесія сьомого скликання)

 

20 грудня 2018 року                                                                                                                                  № 44-16/VII
м.Чернігів

 

Про реорганізацію комунального
лікувально-профілактичного закладу
«Чернігівський обласний центр радіаційного захисту
та оздоровлення населення»
у комунальне некомерційне підприємство

 

З метою покращення якості медичних послуг в Чернігівській області шляхом зміни моделі організації та фінансування медичної допомоги, відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров’я», статті 78 Господарського кодексу України, статей 104-107 Цивільного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», обласна рада вирішила:

1.Реорганізувати комунальний лікувально-профілактичний заклад «Чернігівський обласний центр радіаційного захисту та оздоровлення населення» (код ЄДРПОУ 26091431) шляхом перетворення у комунальне некомерційне підприємство «Чернігівський обласний центр радіаційного захисту та оздоровлення населення» Чернігівської обласної ради.

2.Делегувати повноваження з управління комунальним некомерційним  підприємством «Чернігівський обласний центр радіаційного захисту та оздоровлення населення» Чернігівської обласної ради Чернігівській обласній державній адміністрації.

3.Створити комісію з реорганізації юридичної особи – комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівський обласний центр радіаційного захисту та оздоровлення населення» у складі згідно з додатком до цього рішення.

4.Комісії з реорганізації:

4.1.Повідомити державного реєстратора про реорганізацію юридичної особи в порядку, передбаченому чинним законодавством України.

4.2.Забезпечити офіційне оприлюднення повідомлення про рішення щодо реорганізації  юридичної особи шляхом перетворення.

4.3.Протягом трьох місяців з дати публікації повідомлення про реорганізацію комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівський обласний центр радіаційного захисту та оздоровлення населення» шляхом перетворення здійснити дії, пов’язані з реорганізацією закладу згідно з вимогами чинного законодавства України.

4.4.Подати на затвердження передавальний акт.

5.Встановити, що претензії кредиторів комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівський обласний центр радіаційного захисту та оздоровлення населення» приймаються протягом двох місяців з дати офіційного оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи та внесення запису про припинення діяльності комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівський обласний центр радіаційного захисту та оздоровлення населення» до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, за юридичною адресою закладу: вул. Шевченка, 160, м. Чернігів, Чернігівська область.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах учасників АТО.

 

Голова обласної ради                                                                       І.С. Вдовенко

 

Додаток
до рішення шістнадцятої сесії
обласної ради сьомого скликання
20 грудня 2018 року № 44-16/VII

Комісія з реорганізації  комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівський обласний центр радіаційного захисту та оздоровлення населення»

Голова комісії:

Синявська Галина Михайлівна –  реєстраційний номер облікової картки платника податку 2671314703;

Члени комісії:

Пшенишний Анатолій Григорович  –  реєстраційний номер облікової картки платника податку 2458602970;

Янченко Любов Миколаївна  –  реєстраційний номер облікової картки платника податку 2831303842;

Фінюк Марія  Миколаївна  –  реєстраційний номер облікової картки платника податку 2938116739;

Терещенко Леся Михайлівна – реєстраційний номер облікової картки платника податку 3103402068;

Кириченко Ігор Володимирович – реєстраційний номер облікової картки платника податку 2844614375.

Начальник Управління охорони
здоров’я Чернігівської обласної
державної адміністрації                                                     П.П.Гармаш

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company