Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

Головна»Нормативні документи»Розпорядження голови обласної ради»2020 рік»Про скликання двадцять другої сесії обласної ради сьомого скликання

Про скликання двадцять другої сесії обласної ради сьомого скликання

gerb

УКРАЇНА
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

18 лютого 2020 року                                                          м.Чернігів                                                          № 9

 

Про скликання двадцять другої сесії
обласної ради сьомого скликання

 

Відповідно до статей 46, 47, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Чернігівської обласної ради сьомого скликання:

1.Скликати двадцять другу сесію обласної ради сьомого скликання.

2.Доручити головам постійних комісій обласної ради провести засідання постійних комісій 17 березня 2020 року об 11 годині в закріплених за ними кабінетах обласної ради.

3.Провести засідання президії обласної ради 17 березня 2020 року о 14 годині в залі засідань президії обласної ради.

4.Провести пленарне засідання двадцять другої сесії обласної ради 18 березня 2020 року об 11 годині в залі засідань обласної ради.

5.Рекомендувати керівникам депутатських фракцій обласної ради провести засідання депутатських фракцій у визначений ними час в закріплених за фракціями кабінетах обласної ради.

6.Внести на розгляд сесії питання:

- Про звіт про виконання обласного бюджету Чернігівської області за 2019 рік.

- Про затвердження звітів про результати моніторингу та з оцінки результативності виконання Стратегії сталого розвитку Чернігівської області на період до 2020 року та Плану заходів з її реалізації за 2019 рік.

- Про затвердження додаткового переліку видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2020 рік.

 - Про внесення змін до Програми охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2014-2020 роки.

- Інші питання.

7.Виконавчому апарату обласної ради оприлюднити розпорядження на офіційному сайті обласної ради та в засобах масової інформації.

8.Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Голова обласної ради                                                                         І.С.Вдовенко

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company