Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Нормативні документи»Розпорядження голови обласної ради»2020 рік»18 березня 2020 року № 37 Про скликання двадцять другої (позачергової) сесії обласної ради сьомого скликання

18 березня 2020 року № 37 Про скликання двадцять другої (позачергової) сесії обласної ради сьомого скликання

gerb

УКРАЇНА
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

18 березня 2020 року                                                          м.Чернігів                                                          № 37


Про скликання двадцять другої
(позачергової) сесії обласної ради
сьомого скликання

 

Відповідно до статей 46, 47, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Чернігівської обласної ради сьомого скликання:

1.Скликати двадцять другу (позачергову) сесію обласної ради сьомого скликання.

2.Визначити, що засідання президії та пленарного засідання двадцять другої (позачергової) сесії обласної ради проводяться в закритому режимі за участю депутатів обласної ради та окремо визначених відповідальних посадових осіб.

3.Провести засідання президії обласної ради 20 березня 2020 року о 10 годині в залі засідань президії обласної ради.

4.Провести пленарне засідання двадцять другої (позачергової) сесії обласної ради 20 березня 2020 року об 11 годині в залі засідань обласної ради.

5.Внести на розгляд сесії питання щодо забезпечення фінансування комунальних некомерційних підприємств та комунальних закладів охорони здоров'я Чернігівської обласної ради в умовах впровадження з 1 квітня 2020 року реформи фінансування системи охорони здоров'я та питання стосовно протидії поширенню коронавірусу COVID-19.

6.Відділу інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю виконавчого апарату обласної ради оприлюднити розпорядження на офіційному сайті обласної ради і забезпечити онлайн трансляцію проведення засідання президії та пленарного засідання обласної ради.

7.Господарському відділу виконавчого апарату забезпечити вжиття відповідних карантинних та дезинфекційних заходів під час проведення сесії.

8.Охоронній компанії «БАЛУ» забезпечити обмежений доступ на засідання президії та пленарного засідання обласної ради (тільки за наявності запрошення).

9.Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Голова обласної ради                                                                              І.С.Вдовенко

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company