Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  

Увага!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення питання про перейменування кінотеатру імені Щорса у місті Чернігові

1.Організатор громадського обговорення – Чернігівська обласна рада.

2.Найменування юридичної особи, яку пропонується перейменувати – Кінотеатр ім. Щорса комунального підприємства «Чернігівкіно» Чернігівської обласної ради.

3.Суб'єкт, який вніс пропозицію щодо перейменування кінотеатру, – депутат Чернігівської обласної ради Зуб Валерій Олексійович.

4.Строк проведення заходів з громадського обговорення - до 24 серпня 2015 року.

5.Поштова адреса та адреса електронної пошти для внесення пропозицій: м. Чернігів, пр. Миру, 43, Чернігівська обласна рада; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (каб. 520, 521, 602), (т. 675-880, 675-868, 676-241). Пропозиції подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

6.Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення – до 8 вересня 2015 року, на офіційному веб-сайті Чернігівської обласної ради.

Запрошуємо всіх зацікавлених осіб до участі в громадському обговоренні питання щодо перейменування кінотеатру імені Щорса у місті Чернігові.

 

Організаційний відділ
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company