Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Наша діяльність»Новини»Олена Дмитренко взяла участь у засіданні Правління УАРОР

Олена Дмитренко взяла участь у засіданні Правління УАРОР

Сьогодні у змішаному онлайн та офлайн форматі пройшло позачергове засідання Правління Української асоціації районних та обласних рад. До розмови щодо актуальних питань діяльності органів місцевого самоврядування України долучилася голова обласної ради Олена Дмитренко.

Під час заходу мова йшла про найбільш гострі проблемні питання, які наразі турбують очільників обласних та районних рад у різних куточках України. Зокрема говорили про поточну фінансову ситуацію у місцевих бюджетах, враховуючи зміни щодо зарахування військового ПДФО, а також торкнулись окремих аспектів соціально-економічного розвитку регіонів в умовах воєнного стану.

Учасники дискусії висловлювали пропозиції щодо необхідності посилення взаємодії з Урядом, Офісом Президента України, комітетами Верховної Ради України. Крім того, у своїх виступах члени Правління УАРОР наголошували на важливості налагодження конструктивної комунікації місцевих рад із військовими адміністраціями для ефективного вирішення актуальних питань життєдіяльності громад.

Відділ інформаційного забезпечення
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company