Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Наша діяльність»Новини»Керівники області привітали працівників культури та майстрів народного мистецтва

Керівники області привітали працівників культури та майстрів народного мистецтва

9 листопада голова обласної ради Микола Звєрєв разом з головою обласної державної адміністрації Валерієм Кулічем привітали митців Чернігівщини з професійним святом.

Звертаючись до учасників урочистостей, які відбулися в обласному філармонійному центрі, Микола Звєрєв зазначив, що діяльність працівників цієї важливої сфери, яка спрямована на збереження самобутності, відродження народних звичаїв і традицій, вражає своєю неповторністю і яскравим колоритом.

Голова обласної ради назвав символічним те, що свято працівників культури і майстрів народного мистецтва одночасно відзначається з Днем української писемності та мови, які є одним із головних першоджерел творення і суспільної оцінки розвитку національної культури та народного мистецтва.

Микола Звєрєв подякував учасникам зібрання за відданість обраній справі та побажав, аби кожен їхній день був сповнений творчого натхнення і життєвих перемог.

За багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм керівник обласного представницького органу нагородив Почесною грамотою та відзнакою обласної ради начальника відділу культурного розвитку та економічних питань управління культури, національностей, релігій та економічних питань Департаменту культури і туризму, національностей та релігій обласної державної адміністрації Ліну Артюхову, начальника відділу розвитку туризму і музейної роботи управління туризму та охорони культурної спадщини цього ж Департаменту Ларису Латіну, начальника концертно-технічного відділу Чернігівського обласного комунального концертно-видовищного підприємства «Чернігівський філармонійний центр фестивалів та концертних програм» Володимира Попова.

Урочистості до Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва завершилися святковим концертом.

 

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company