Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  

Про встановлення орендної ставки

gerb
Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ
(сьома сесія сьомого скликання)

 

20 грудня 2016 року                                                                                                                                  № 41-7/VII
м.Чернігів

 

Про встановлення орендної ставки

 

З метою підвищення ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області, збільшення надходжень до обласного бюджету, відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», керуючись частиною 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада вирішила:

1.На період до 31 грудня 2017 року включно затвердити орендну ставку за користування приміщеннями в будівлях комунальної власності області, що розташовані за адресами: м. Чернігів, проспект Миру, 20 та проспект Миру, 49–А, в розмірі 5% (відсотків) від ринкової вартості майна, для всіх фізичних осіб та юридичних осіб незалежно від форм власності та видів діяльності.

2.Визначити, що на період дії цього рішення, на відносини, пов’язані з користуванням приміщеннями у будівлях, вказаних у пункті 1 цього рішення, не поширюються положення розділу 15 Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області, затвердженої рішенням обласної ради від 25 березня 2011 року.

3.Встановити, що не підлягають перегляду договори оренди приміщень у вищезазначених будівлях, укладені до набрання цим рішенням чинності.  

4.Комунальному підприємству «Діловий центр» Чернігівської обласної ради провести переоцінку будівель, що зазначені в пункті 1 цього рішення станом на 31 грудня 2016 року.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань управління та розпорядження об’єктами комунальної власності.

 

Голова обласної ради                                                                      І.С. Вдовенко

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company