Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Нормативні документи»Розпорядження голови обласної ради»2021 рік»19 липня 2021 року №92 Про скликання п’ятої сесії обласної ради восьмого скликання

19 липня 2021 року №92 Про скликання п’ятої сесії обласної ради восьмого скликання

gerb

УКРАЇНА
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

19 липня 2021 року                                                          м.Чернігів                                                          № 92

 

Про скликання п’ятої сесії
обласної ради восьмого скликання

 

Відповідно до статей 46, 47, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Чернігівської обласної ради восьмого скликання:

1.Скликати п’яту сесію обласної ради восьмого скликання.

2.Доручити головам постійних комісій обласної ради провести засідання постійних комісій 28 липня 2021 року о 10 годині в закріплених за ними кабінетах обласної ради або в інший визначений час.

3.Провести засідання президії обласної ради 28 липня2021 року о 14 годині в залі засідань президії обласної ради.

4.Провести пленарне засідання п’ятої сесії обласної ради 30 липня 2021 року о 12 годині в залі засідань обласної ради.

5.Визначити, що засідання постійних комісій, президії та пленарне засідання  п’ятої сесії обласної ради проводяться в режимі обмеженого доступу за участю депутатів обласної ради та окремо визначених відповідальних посадових осіб.

6.Внести на розгляд п’ятої сесії питання:

- Про звіт про виконання обласного бюджету Чернігівської області за І квартал 2021 року.

- Про внесення змін до рішень обласної ради.

- Про включення до Переліку першого типу єдиного майнового комплексу комунального навчального закладу «Чернігівський обласний навчально-виробничий центр» та затвердження додаткових умов оренди.

- Про делегування повноважень управлінню комунального майна Чернігівської обласної ради.

- Інші питання. 

7.Відділу інформаційного забезпечення виконавчого апарату обласної ради оприлюднити розпорядження на офіційному сайті обласної ради і забезпечити онлайн трансляцію проведення пленарного засідання п’ятої сесії обласної ради.

8.Відділу фінансово-господарського забезпечення виконавчого апарату обласної ради забезпечити  обмежений доступ на пленарне засідання п’ятої сесії обласної ради (тільки за наявності індивідуальних засобів захисту) та вжиття відповідних карантинних і дезинфекційних заходів.

9.Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Голова обласної ради                                                                   О.Б.Дмитренко

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company