Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Наша діяльність»Новини»Консультативна Місія ЄС в Україні відвідала обласну раду

Консультативна Місія ЄС в Україні відвідала обласну раду

21 жовтня голова обласної ради Микола Звєрєв разом із своїм заступником Валентином Мельничуком провів робочу зустріч з делегацією Консультативної Місії Європейкого Союзу (КМЄС) в Україні на чолі із радником Місії з правоохоронних питань Пітером Вільсоном.

Як було акцентовано, КМЄС з реформування сектору цивільної безпеки в Україні офіційно розпочала свою діяльність в нашій державі з 1 грудня 2014 року. Метою ж сьогоднішнього візиту, як зазначив пан Вільсон, є організація ділових зустрічей з представниками місцевої влади та правоохоронних органів Чернігівщини. За його словами, візит проводиться для можливості презентувати Місію та її поточну діяльність, а також заради здійснення поглибленого аналізу конкретних проблем області у сфері цивільної безпеки.

Учасники зустрічі в ході ділової розмови обмінялися думками щодо реформування системи правосуддя та правоохоронних органів в Україні, торкнулися теми співпраці правохоронних силових відомств з органами місцевого самоврядування Чернігівщини.

В результаті зустрічі було також обговорено подальші шляхи взаємодії у цьому напрямку між обласною радою та Консультативною Місією ЄС в Україні. Зокрема, як було наголошено, на підставі отриманих результатів будуть напрацьовані рекомендації відповідним службам Євросоюзу у Брюселі з можливим переглядом мандату місії задля кращого реагування на потреби і очікування українських партнерів.

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company