Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Нормативні документи»Рішення»7 скликання»15 сесія 7 скликання. 4 жовтня 2018 року, 19 грудня 2018 року»Про створення комунальної установи «Чернігівський обласний Центр комплексної реабілітації та обслуговування учасників бойових дій, членів їх родин та сімей загиблих» Чернігівської обласної ради

Про створення комунальної установи «Чернігівський обласний Центр комплексної реабілітації та обслуговування учасників бойових дій, членів їх родин та сімей загиблих» Чернігівської обласної ради

gerb
Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ
(п'ятнадцята сесія сьомого скликання)

 

4 жовтня 2018 року                                                                                                                                  № 1-15/VII
м.Чернігів

 

Про створення комунальної установи
«Чернігівський обласний Центр
комплексної реабілітації та обслуговування
учасників бойових дій, членів їх родин
та сімей загиблих» Чернігівської обласної ради

 

З метою забезпечення надання послуг з психологічної підтримки та відновлення здоров’я учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції, членів їх родин та сімей загиблих воїнів, керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада вирішила:

1.Створити комунальну установу «Чернігівський обласний Центр комплексної реабілітації та обслуговування учасників бойових дій, членів їх родин та сімей загиблих» Чернігівської обласної ради (далі – Установа).

2.Призначити Мозгового Віктора Івановича на посаду директора комунальної установи «Чернігівський обласний Центр комплексної реабілітації та обслуговування учасників бойових дій, членів їх родин та сімей загиблих» Чернігівської обласної ради з дня державної реєстрації Установи.

3.Делегувати Чернігівській обласній державній адміністрації повноваження з управління комунальною установою «Чернігівський обласний Центр комплексної реабілітації та обслуговування учасників бойових дій, членів їх родин та сімей загиблих» Чернігівської обласної ради.

4.Уповноважити Мозгового Віктора Івановича здійснити організаційні заходи щодо державної реєстрації Установи в установленому законодавством порядку.

5.Управлінню комунального майна Чернігівської обласної ради провести фінансування державної реєстрації новоствореної Установи за рахунок видатків загального фонду кошторису управління.

6.Чернігівській обласній державній адміністрації:

6.1.Протягом місяця з дня прийняття цього рішення розробити Положення про комунальну установу «Чернігівський обласний Центр комплексної реабілітації та обслуговування учасників бойових дій, членів їх родин та сімей загиблих» Чернігівської обласної ради та подати його у встановленому порядку на затвердження.

6.2.Забезпечити фінансування Установи у поточному та наступних роках у встановленому законодавством порядку. 

6.3.Вирішити питання щодо розміщення Установи та забезпечення її матеріально-технічною базою. 

7.Включити Установу до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області.

8.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради з питань управління та розпорядження об’єктами комунальної власності та з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах учасників АТО. 

 

Голова обласної ради                                                                             І.С. Вдовенко

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company