Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

Головна»Наша діяльність»Новини»Черговий антирекорд за кількістю хворих зафіксовано на Чернігівщині

Черговий антирекорд за кількістю хворих зафіксовано на Чернігівщині

Дані щоденного моніторингу Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА підтверджують інфікування COVID-19 ще 254 жителів.

Коронавірусну хворобу діагностували у 132 чернігівців, 7 ніжинців, 4 прилучан, 12 жителів Срібнянського району, 14 – Коропського району, 11 – Куликівського. По 19 випадків виявлено в Ічнянському і Чернігівському районах, по 3 у Бахмацькому і Менському районах, по 1 в Бобровицькому районі та Новгороді-Сіверському. Виявили 9 хворих у Варвинському районі, 7 -  у Ніжинському районі, 6 - у Семенівському районі, 4 у Козелецькому районі та 2 у Сновському районі. Госпіталізовано до медичних закладів 12 осіб, а решта людей лікується амбулаторно.

На превеликий жаль, зафіксовано ще 2 смерті від коронавірусу. Від ускладнень, спричинених COVID-19, померли 60-річна жителька Бобровицького району та 73-річний чоловік із Ніжина. Обидва мала супутні хвороби, що ускладнили перебіг коронавірусної інфекції. Співчуваємо рідним та близьким померлих у зв'язку із важкою втратою.

Рзом із тим, від коронавірусу одужали 92 жителі області: 14 чернігівців, 12 ніжинців, 5 прилучан, 10 жителів Куликівського району, 9 – Козелецького, 8 – Борзнянського, 7 – Чернігівського. По 5 одужавших у Бахмацькому і Сновському районах, по 2 - у Прилуцькому і Менському районах, 6 - у Носівському районі, 4 - у Ніжинському районі, 3 - у Коропському районі. На госпіталізації перебував 21 хворий.

Від початку епідемії в області вже зафіксовано 7037 діагнозів COVID-19, з яких:

- 3159 пацієнтів одужали;

- 3353 хворих знаходиться на амбулаторному лікуванні;

- 393 людини перебуває на госпіталізації у закладах охорони здоров’я;

- 113 летальних випадків;

- 19 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company