Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Наша діяльність»Новини»Олена Дмитренко зустрілася з колективом КНП «Чернігівська обласна лікарня»

Олена Дмитренко зустрілася з колективом КНП «Чернігівська обласна лікарня»

Сьогодні голова обласної ради Олена Дмитренко зустрілася з колективом комунального некомерційного підприємства «Чернігівська обласна лікарня» Чернігівської обласної ради та її очільником Андрієм Жиденком.

Голова обласної ради відзначила фаховість та професіоналізм медиків обласної лікарні, спрямований на профілактику, діагностику, лікування та реабілітацію пацієнтів з усіх куточків Чернігівщини. За заслуги перед Українським народом, багаторічну сумлінну працю, високий внесок у розвиток охорони здоров'я Чернігівщини Олена Дмитренко вручила Грамоту Верховної Ради України завідувачу відділу медичної статистики інформаційно-аналітичного центру КНП «Чернігівська обласна лікарня» ЧОР Миколі Романюку.

Вітаючи Миколу Романюка, який був депутатом обласної ради та обіймав керівні посади в лікувальних закладах і тривалий час був головним лікарем Чернігівської обласної лікарні, голова обласної ради побажала нагородженому міцного здоров'я та ще багато років працювати і передавати свій вагомий медичний досвід молодим лікарям.

Звертаючись до присутніх у залі лікарів та медичних працівників, керівник обласного представницького органу Чернігівщини подякувала їм за роботу та побажала благополуччя, оптимізму і нових досягнень. Під час зустрічі голова обласної ради Олена Дмитренко обговорила з генеральним директором КНП «Чернігівська обласна лікарня» ЧОР Андрієм Жиденком рівень надання медичних послуг та прийняла запрошення вже найближчим часом ознайомитися з основними напрямками діяльності структурних підрозділів обласного закладу охорони здоров'я у процесі реформування медичної галузі.



Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю

виконавчого апарату Чернігівської обласної рад

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company