Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Наша діяльність»Новини»Соціально-гуманітарна сфера стала основною темою робочої поїздки Олени Дмитренко на Прилуччину

Соціально-гуманітарна сфера стала основною темою робочої поїздки Олени Дмитренко на Прилуччину

Вчора голова обласної ради Олена Дмитренко перебувала із робочою поїздкою у Прилуках. Спільно із заступником голови облдержадміністрації Жанною Шерстюк, заступником Прилуцького міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяною Пахомовою, а також депутатами обласної ради – Дмитром Пахомовим та начальником Управління освіти і науки облдержадміністрації Юрієм Музикою відвідали Прилуцький технічний фаховий коледж.

Під час зустрічі з директором закладу Павлом Черніковим керівники ознайомились з особливостями організації навчально-виховного процесу, а також станом матеріально-технічної бази. Мова йшла про приміщення гуртожитка коледжу, де нещодавно проводилися поточні ремонтні роботи, аби зберегти його в належному технічному стані і не допустити руйнування.

Враховуючи те, що наразі ця будівля не використовується закладом за призначенням, обговорювалась можливість розміщення в цих приміщеннях внутрішньо переміщених осіб, які змушені залишати свої домівки, рятуючи своє життя.

Відділ інформаційного забезпечення
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company