Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

Головна»Наша діяльність»Новини»У Ніжині голова обласної ради взяв участь у підбитті підсумків конкурсу «Талант року»

У Ніжині голова обласної ради взяв участь у підбитті підсумків конкурсу «Талант року»

11 травня у Ніжинському українському драматичному театрі ім. М.Коцюбинського відбулось вшанування переможців міського конкурсу «Талант року», який ось уже три роки поспіль організовує і проводить Благодійний фонд «Копиця», фундатором якого є родина депутата обласної ради сьомого скликання від обласної організації політичної партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» Наталії Копиці.

Відбір переможців проводився за такими номінаціями: «Точні та природничі дисципліни», «Учнівський проект», «Гуманітарні дисципліни», «Фізична культура і спорт», «Творчість», «Педагог-науковець», «Педагог-дослідник», «Педагог-реформатор», «Педагог-новатор», «Педагог-еколог», «Педагог-спортсмен», «Педагог-естет», «Диво-дитина», «Національний рекорд», «Гордість родини», «Міжнародний культурний проект», «Унікальний учень», «Спортивна гордість Ніжина», «Геніальний учень».

Голова обласної ради Ігор Вдовенко мав чудову нагоду привітати з перемогою у номінації «Геніальний учень» учня 8-го класу Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №10, неодноразового переможця Всеукраїнських олімпіад з фізики, математики, інформатики, нагородженого дипломом за відмінний результат на міжнародних дистанційних курсах «Олімпік 2016 – Весняна сесія», Олексія Ігнатенка і вручити йому від обласної ради у якості заслуженої винагороди ноутбук.

Звертаючись до присутніх у театрі учасників конкурсу та вболівальників, Ігор Вдовенко зауважив:

- Сьогодні депутат обласної ради Наталія Копиця, ваша землячка, запросила мене на прекрасне свято – міський конкурс «Талант року» із 19-ма номінаціями. Цим конкурсом благодійний фонд «Копиця» опікується впродовж трьох років. Я радий розділити святковий настрій разом із вами. Засновники ініціювали проведення такого конкурсу для дітей і педагогів аби ще раз утвердити нас усіх у правильності думки про те, що неталановитих дітей і педагогів не буває. Як доктор педагогічних наук я підтверждую правильність цієї тези.

За словами очільника представницького органу Чернігівщини, наше спільне завдання полягає саме в тому, щоб вчасно розгледіти талант кожної дитини, педагога і надати їм можливість і підтримку для їх власного подальшого розвитку.


Голова обласної ради побажав Олексію Ігнатенку нових творчих перемог, а всім номінантам і переможцям конкурсу – успіхів в особистому і громадському житті, бажання вдосконалювати свою майстерність в обраній сфері і надалі.

Очільник представницької влади області подякував депутату Наталії Копиці за проведену роботу і подарував їй квіти.

Привітали переможців конкурсу і вручили нагороди переможцям номінацій також ніжинський міський голова Анатолій Лінник, ректор Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Олександр Самойленко, керівники структурних підрозділів Ніжинської міської ради, голова громадської ради, інші поважні особи.

Творчі дитячі колективи, окремі виконавці з Ніжина, а також артистка української естради Ірина Федишин зачарували переможців конкурсу «Талант року» і глядацьку залу майстерним виконанням танців і пісень.



Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю

виконавчого апарату  обласної ради

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company