Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Наша діяльність»Новини»Шановні жителі Чернігівщини, дорогі земляки!

Шановні жителі Чернігівщини, дорогі земляки!

24-го серпня наша країна святкує 26-у річницю своєї незалежності – найбільше національне свято – здійснення одвічної мрії багатьох поколінь бути господарями на своїй землі. Наші предки про це мріяли і боролися, а нам Бог дав шанс втілити їхню святу мрію в життя нинішнього і наступних поколінь.

Ці 26 років не були простими, вони стали справжнім випробуванням для всіх нас на зрілість, терпимість, на силу волі і міцність духу. Проте ми, українці, мужньо і з гідністю прийняли ці випробування і, переконані, неодмінно їх подолаємо. Адже працелюбний, терплячий, сильний і мудрий народ не має іншого шляху, ніж побороти всі перешкоди й досягти справжньої свободи і добробуту.

Незалежність уже дала нашому суспільству волю, демократію, почуття національної єдності й гідності, навчила захищатися, відкрила європейські перспективи. Саме громадяни з новим світоглядом, сформованим в незалежній Україні, здійснили Революцію Гідності й тримають фронт на сході країни – вони є основою Збройних Сил України і чисельного волонтерського корпусу. Молодь незалежної України йде в авангарді реформ і боротьби з корупцією. Впевнені: завдяки децентралізації влади – передачі повноважень у руки громад – ми досягнемо і матеріального благополуччя, і прозорості влади, а завдяки ключовим реформам підвищимо рівень життя людей і рівень захисту їх свобод.

Нині ми стоїмо на порозі нового часу і нових можливостей для нашої країни. Нехай день прийдешній принесе нам усім почуття радості й гордості від усвідомлення причетності до побудови демократичного громадянського суспільства на нашій землі.

Схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали життя за мирне майбутнє України, і бажаємо всім нам наснаги. Хай невичерпними будуть джерела наших віри, сили і любові до рідної країни!

З Днем Незалежності України! Слава Героям!

Голова Чернігівської обласної ради                                                    Ігор Вдовенко

Голова Чернігівської обласної державної адміністрації                   Валерій Куліч

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company