Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Наша діяльність»Новини»У Мені пройшов традиційний Троїцький ярмарок

У Мені пройшов традиційний Троїцький ярмарок

На Трійцю, у неділю, у Мені вже вкотре пройшов традиційний Троїцький ярмарок, бажаючих взяти участь у якому ніколи не бракує.Як і завжди, було надзвичайно багато цікавого і кожен міг знайти те, що йому до вподоби: розваги, концерт, частування, жвава та весела торгівля.

Чого тільки не було у програмі святкування ярмарку: презентація творчих колективів, фестиваль української кухні «Менський казан», проведення майстер-класів від гончарів, дитячі ярмаркові та спортивні розваги, виставка-конкурс «CeramicArtZoo» тощо.

Крім підприємців та народних умільців з Мени, сусідніх районів та обласного центру, торгувати з’їхалися гості з усієї України. 

Від імені обласної ради учасників та гостей свята привітав заступник голови обласної ради Арсен Дідур. Він зазначив, що ярмарок – це добра нагода вигідно продати, придбати і відпочити. А свято, що проводиться у день Святої Трійці, – ще й культурно-мистецький захід, що має вагоме значення для розвитку краю, є стимулом для повернення до життя традиційних сільських ремесел.

Арсен Дідур побажав присутнім гарного ярмаркування, організаторам – творчого натхнення та нових креативних ідей, а Троїцькому ярмарку – подальшого процвітання та збільшення прихильників.

         Радник заступника голови обласної ради Наталія Купрієнко

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company