Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  

Дорогі земляки!

У день знаменного свята Покрови Пресвятої Богородиці, вшанування Українського козацтва та річницю створення Української повстанської армії прийміть найщиріші вітання із Днем захисника України!  

Впродовж останніх п’яти буремних років ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українські військові на сході України. Вони виборюють вільне майбутнє, про яке мріяли та за яке віддавали життя козацькі полки Запорізької Січі, повстанці Холодного Яру, патріоти Української Народної Республіки, Січові стрільці і Герої Крут, воїни УПА, учасники Другої світової війни та тисячі патріотів, імена яких нам і досі не відомі.

 Мужність, самовідданість та віра цих героїв різних епох надихають нас, додають сил та наснаги боротися, йти вперед та перемагати.

Ми схиляємо голову у глибокій шані перед пам’яттю про подвиг усіх захисників, які не повернулись з поля бою, поклавши життя у боротьбі за незалежність. Сердечно дякуємо і доземно вклоняємось мужності тих, хто сьогодні захищає мир і спокій на нашій рідній землі. Висловлюємо подяку волонтерам та громадськості за небайдужість і активну позицію у найважчі для країни часи.

У цей святковий день, який символізує єднання і спадкоємності поколінь, я щиро бажаю усім миру, міцного здоров’я, родинного затишку та добробуту, непохитної віри в перемогу!

Нехай Пресвята Богородиця, яку здавна вважають покровителькою і заступницею українського народу,  оберігає життя і надає нашим воїнам наснаги та сил у праведній боротьбі за волю, єднає і надихає усіх українців на розбудову міцної та процвітаючої держави!

З повагою

Голова обласної ради                                             Ігор Вдовенко




При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company