Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Нормативні документи»Рішення»5 скликання»26 сесія 11 вересня 2009 року»Про зняття з обліку села Круглолугівка Біловежівської сільської ради Бахмацького району

Про зняття з обліку села Круглолугівка Біловежівської сільської ради Бахмацького району

gerb

Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
(двадцять шоста сесія п’ятого скликання)
РІШЕННЯ

11 вересня 2009 року

Про зняття з обліку села Круглолугівка
Біловежівської сільської ради
Бахмацького району

 

Розглянувши клопотання Бахмацької районної ради, підтримане Бахмацькою районною державною адміністрацією, та висновок обласної державної адміністрації, керуючись пунктом 26 частини  1 статті  43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада вирішила:

1.                        Зняти з обліку село Круглолугівка Біловежівської  сільської ради Бахмацького району, як таке, де ніхто не проживає.

2.                        Рішення обласної ради надіслати до Верховної Ради України для опублікування повідомлення про зняття з обліку зазначеного населеного пункту у «Відомостях Верховної Ради України».

3.                        Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови обласної ради  О.О.Обушного.

 

Голова обласної ради

Н.А. Романова

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company