Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Нормативні документи»Рішення»6 скликання»22 (позачергова) сесія 6 скликання 20 листопада 2014 року»Про прийняття у спільну власністьтериторіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області нерухомого майна

Про прийняття у спільну власністьтериторіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області нерухомого майна

gerb
Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ
(двадцять друга (позачергова) сесія шостого скликання)


20 листопада 2014 року

м. Чернігів



Про прийняття у спільну власністьтериторіальних громад сіл,
селищ, міст Чернігівської області нерухомого майна



З метою впорядкування, збереження та належного утримання об’єктів, що входять до складу майнового комплексу пам’ятки історії національного значення «Садиба родини Лизогубів», розташованого у смт. Седнів Чернігівського району, враховуючи рішення Чернігівської районної ради від      5 листопада 2014 року «Про безоплатну передачу у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області нерухомого майна», відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», керуючись статтею 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада вирішила:

1.Прийняти безоплатно із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області будівлі та споруди, що розташовані за адресою: вул. Шевченка, 11б, смт. Седнів, Чернігівський район, та входять до складу майнового комплексу пам’ятки історії національного значення «Садиба родини Лизогубів», згідно з додатком.

2.Включити вищезазначені об’єкти нерухомості до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області.

3.Передати зазначені будівлі і споруди в оперативне управління Чернігівському обласному історичному музею імені В.В. Тарновського.

4.Управлінню комунального майна Чернігівської обласної ради здійснити заходи, пов’язані з прийманням-передачею та закріпленням майна в порядку, передбаченому чинним законодавством.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань управління та розпорядження об’єктами комунальної власності.



Голова обласної ради

М.В. Звєрєв



При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company