Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Нормативні документи»Рішення»7 скликання»12 сесія 7 скликання. 28 березня 2018 року»Про внесення змін до рішення обласної ради від 29 квітня 2015 року «Про структуру виконавчого апарату обласної ради»

Про внесення змін до рішення обласної ради від 29 квітня 2015 року «Про структуру виконавчого апарату обласної ради»

gerb
Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ
(дванадцята сесія сьомого скликання)

 

28 березня 2018 року                                                                                                                                  № 26-12/VII
м.Чернігів

 

Про внесення змін до рішення обласної ради від
29 квітня 2015 року «Про структуру виконавчого апарату
обласної ради»

 

З метою дотримання Бюджетного кодексу України, інших законів України та нормативних актів обласної ради з бюджетних та фінансових питань, керуючись пунктом 4 частини 1 статті 43, статтями 47, 58 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 6 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад»,  обласна рада вирішила: 1.Внести зміни до рішення обласної ради від 29 квітня 2015 року «Про структуру виконавчого апарату обласної ради» додатково ввівши посаду  голови постійної комісії обласної ради з питань бюджету та фінансів (структура виконавчого апарату обласної ради додається).

2.Визначити, що голова постійної комісії з питань бюджету та фінансів Хавило Анатолій Петрович, за його згодою, працює в обласній раді на постійній основі.

3.Встановити умови оплати праці голові постійної комісії з питань бюджету та фінансів Хавилі А.П. розпорядженням голови обласної ради.

4.Контроль за виконанням  рішення залишаю за собою.

 

Голова обласної ради                                                                     І.С.Вдовенко

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company