Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Нормативні документи»Рішення»7 скликання»12 сесія 7 скликання. 28 березня 2018 року»Про безоплатну передачу у спільну власність територіальних громад міста та сіл Городнянського району будівель, що розташовані за адресою: Городнянський район, с. Мощенка, вул. Лугова, буд. 20а

Про безоплатну передачу у спільну власність територіальних громад міста та сіл Городнянського району будівель, що розташовані за адресою: Городнянський район, с. Мощенка, вул. Лугова, буд. 20а

gerb
Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ
(дванадцята сесія сьомого скликання)

 

28 березня 2018 року                                                                                                                                  № 62-12/VII
м.Чернігів

 

Про безоплатну передачу у спільну власність
територіальних громад міста та сіл
Городнянського району будівель, що розташовані
за адресою: Городнянський район, с. Мощенка, вул. Лугова, буд. 20а

 

Розглянувши клопотання Городнянської районної ради, враховуючи згоду комунального підприємства «Ліки України» Чернігівської обласної ради, відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», керуючись частиною 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада  вирішила:

1.Припинити право господарського відання та вилучити у комунального підприємства «Ліки України» Чернігівської обласної ради будівлі аптеки № 126 (разом із допоміжними спорудами), що розташовані за адресою: Городнянський район, с. Мощенка, вул. Лугова, буд. 20а, і передати їх безоплатно із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області у спільну власність територіальних громад міста та сіл Городнянського району.

2.Управлінню комунального майна Чернігівської обласної ради:

2.1.Здійснити контроль за процедурою приймання-передачі зазначеного нерухомого майна відповідно до вимог  чинного законодавства України.

2.2.Внести відповідні зміни до договору на закріплення майна за комунальним підприємством «Ліки України» Чернігівської обласної ради на праві господарського відання.

3.Виключити вищезазначене нерухоме майно з Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань управління та розпорядження об’єктами комунальної власності.

 

Голова обласної ради                                                                            І.С. Вдовенко

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company