Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Нормативні документи»Рішення»7 скликання»12 сесія 7 скликання. 28 березня 2018 року»Про встановлення зменшеного розміру орендної плати публічному акціонерному товариству «Базис»

Про встановлення зменшеного розміру орендної плати публічному акціонерному товариству «Базис»

gerb
Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ
(дванадцята сесія сьомого скликання)

 

28 березня 2018 року                                                                                                                                  № 78-12/VII
м.Чернігів

 

Про встановлення зменшеного розміру орендної плати
публічному акціонерному товариству «Базис»

 

Розглянувши рекомендації постійної комісії обласної ради з питань управління та розпорядження об'єктами комунальної власності, відповідно до розділу 13 Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області у редакції рішення обласної ради від 17 травня 2017 року № 34-9/VII, керуючись частиною 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада вирішила:

1.Зменшити розмір орендної плати та встановити публічному акціонерному товариству «Базис» орендну ставку – 1% від вартості орендованого майна за оренду приміщень, загальною площею 224,3 кв.м в будівлі комунальної власності області, що розташована за адресою: м. Чернігів, вулиця Шевченка, 7, на період з 1 квітня 2018 року по 25 грудня 2018 року включно.    

2. Публічному акціонерному товариству «Базис» в подальшому вжити всіх можливих заходів щодо пошуку джерел для сплати орендних платежів за оренду майна комунальної власності області в повному обсязі, в розмірах, визначених відповідно до Методики та порядку, що затверджені обласною радою.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань управління та розпорядження об’єктами комунальної власності.

 

Голова обласної ради                                                                             І.С. Вдовенко

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company