Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Нормативні документи»Рішення»7 скликання»12 сесія 7 скликання. 28 березня 2018 року»Про затвердження Положення про Подяку Чернігівської обласної ради

Про затвердження Положення про Подяку Чернігівської обласної ради

gerb
Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ
(дванадцята сесія сьомого скликання)

 

28 березня 2018 року                                                                                                                                  № 87-12/VII
м.Чернігів

 

Про затвердження Положення
про Подяку Чернігівської обласної ради

 

З метою заохочення та стимулювання окремих працівників, трудових колективів та інших осіб до підвищення професійного рівня, досягнення визначних успіхів у виробничій, науковій, меценатській, державній, військовій, творчій та інших сферах діяльності, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  обласна рада вирішила:

1.Затвердити Положення про Подяку Чернігівської обласної ради, що додається.

2.Затвердити Опис Подяки Чернігівської обласної ради, що додається.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступників голови  обласної ради.

 

Голова обласної ради                                                   І.С.Вдовенко

 

 

Додаток 1 
до рішення дванадцятої сесії
обласної ради сьомого скликання 
28 березня 2018 року № 87-12/VII

 

ПОЛОЖЕННЯ
Про Подяку Чернігівської обласної ради

1.Подяка Чернігівської обласної ради (далі - Подяка) є відзнакою та заохоченням колективів підприємств, установ, організацій усіх форм власності, їх окремих працівників, які своєю працею зробили вагомий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток регіону, виявили високий професіоналізм та ініціативність в роботі та громадській діяльності.

2.Подякою відзначаються колективи підприємств, установ, організацій усіх форм власності, а також окремі громадяни: працівники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, інших господарських структур, представники громадських об'єднань, творчих та інших спілок області тощо.

3.Ініціювати відзначення Подякою можуть голова обласної ради, голова обласної державної адміністрації та їх заступники, депутати обласної ради.

Відзначення Подякою також проводиться за поданням керівників місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, установ та організацій усіх форм власності, громадських, благодійних та інших організацій.

4.До подання про відзначення Подякою додаються відомості про виробничі, наукові та інші досягнення, за які колектив підприємства, установи, організації, або окрема особа представляється до відзначення.

Подання про нагородження Подякою окремої особи повинно містити біографічну довідку.

Відповідні дані подаються на ім’я голови обласної ради за 15 днів до відзначення державного чи професійного свята, ювілею підприємства, установи, організації або окремої особи.

 У разі надання матеріалів із порушенням вимог, передбачених цим Положенням, вони не розглядаються.

5.Рішення про відзначення Подякою приймається головою обласної ради або особами, які виконують його обов'язки, і оформлюються розпорядженням.

Особи, які відзначені Подякою, можуть бути представлені повторно до неї не раніше як через три роки.

6.Облік і реєстрація даних про вручення Подяки здійснюється відділом кадрової роботи та із зверненнями громадян виконавчого апарату обласної ради.

У трудовій книжці особи, відзначеної Подякою, відповідною кадровою службою робиться запис із зазначенням дати і номера розпорядження про нагородження. Для військовослужбовців робиться відповідний запис в облікових документах.

7.Вручення Подяки здійснюється головою обласної ради, його заступниками або уповноваженими ними відповідальними особами, згідно із  розпорядженням, в урочистій обстановці.

 

Керуючий справами 
виконавчого апарату обласної ради                                                    О.І.Зубок

 

 

Додаток 2 
до рішення дванадцятої сесії
обласної ради сьомого скликання 
28 березня 2018 року  № 87-12/VII

 

ОПИС
Подяки Чернігівської обласної ради

Подяка виготовляється з високоякісного паперу і має форму прямокутника розміром 210 х 297 мм (формат А4) та друкується на дизайнерському картоні. Повнокольоровий друк забезпечується з однієї сторони.

Лицьовий бік Подяки являє собою площину з перетіканням від світло-блакитного до світло-жовтого кольору.  Бланк Подяки оздоблює декоративний орнамент та рамка  золотистого кольору.Посередині площини розміщено фонове зображення Герба Чернігівської області сріблястого кольору.

У верхній частині бланку Подяки зображено малий Державний Герб України, з обох боків якого зображені дві фігурні стрічки: одна - з двох рівновеликих смуг (верхня - синього, нижня - жовтого кольору), друга -  золотого кольору.

Нижче на бланку розміщено написи:«Чернігівська обласна рада» (літерами синього кольору), «ПОДЯКА» (літерами жовтого кольору) та «ОГОЛОШУЄТЬСЯ»(літерами синього кольору).

У середній частині бланкурозташовано місце для написання прізвища, ім'я, по батькові нагородженого, посади та інформація, з нагоди якого державного, професійного свята чи іншої визначної дати або ж за особисті заслуги проводиться відзначення.

У нижній частині  бланку - місце для підпису голови Чернігівської обласної ради (із розшифруванням підпису),  що засвідчується гербовою печаткою Чернігівської обласної ради із зазначенням дати нагородження.

 

Керуючий справами 
виконавчого апарату обласної ради                                                                        О.І.Зубок

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company