Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Нормативні документи»Розпорядження голови обласної ради»2021 рік»8 жовтня 2021 року №126 Про скликання шостої сесії обласної ради восьмого скликання

8 жовтня 2021 року №126 Про скликання шостої сесії обласної ради восьмого скликання

gerb

УКРАЇНА
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

8 жовтня 2021 року                                                          м.Чернігів                                                          № 126

 

Про скликання шостої сесії
обласної ради восьмого скликання

 

Відповідно до статей 46, 47, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Чернігівської обласної ради восьмого скликання:

1.Скликати шосту сесію обласної ради восьмого скликання.

2.Доручити головам постійних комісій обласної ради провести засідання постійних комісій 22 жовтня 2021 року о 9 годині в закріплених за ними кабінетах обласної ради або в інший визначений час.

3.Провести засідання президії обласної ради 22 жовтня2021 року о 10 годині 30 хвилин в залі засідань президії обласної ради.

4.Провести пленарне засідання шостої сесії обласної ради 22 жовтня 2021 року о 12 годині в залі засідань обласної ради.

5.Визначити, що засідання постійних комісій, президії та пленарне засідання  шостої сесії обласної ради проводяться в режимі обмеженого доступу за участю депутатів обласної ради та окремо визначених відповідальних посадових осіб.

6.Внести на розгляд шостої сесії питання:

- Про розгляд прогнозу обласного бюджету Чернігівської області на 2022-2024 роки.

- Про обласну Програму попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2022-2026 роки.

- Про внесення змін до Програми сприяння виконанню повноважень депутатами Чернігівської обласної ради на 2021-2022 роки.

- Про створення об’єктів природно-заповідного фонду області.

- Про звільнення батьків (осіб, які їх замінюють) від плати за утримання дітей в інтернатних закладах освіти на 2021/2022 навчальний рік.

- Інші питання. 

7.Відділу інформаційного забезпечення виконавчого апарату обласної ради оприлюднити розпорядження на офіційному сайті обласної ради і забезпечити онлайн трансляцію проведення пленарного засідання шостої сесії обласної ради.

8.Відділу фінансово-господарського забезпечення виконавчого апарату обласної ради забезпечити  обмежений доступ на пленарне засідання шостої сесії обласної ради та вжиття відповідних карантинних і дезинфекційних заходів.

9.Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Голова обласної ради                                                            Олена ДМИТРЕНКО

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company