Чернігівська обласна рада. Новий офіційний веб-портал

  •  
  •  
Головна»Нормативні документи»Рішення»7 скликання»5 сесія 7 скликання. 20 липня 2016 року»Про внесення змін до Положення про Почесну грамоту обласної ради та нагрудний знак до неї, затвердженого рішенням обласної ради від 23 січня 2015 року.

Про внесення змін до Положення про Почесну грамоту обласної ради та нагрудний знак до неї, затвердженого рішенням обласної ради від 23 січня 2015 року.

gerb
Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ
(п'ята сесія сьомого скликання)

 

20 липня 2016 року                                                                                                                                  № 82-5/VII
м.Чернігів

 

Про внесення змін до Положення про
Почесну грамоту обласної ради та
нагрудний знак до неї, затвердженого
рішенням обласної ради від 23 січня 2015 року.

 

З метою більш гідного вшанування трудових колективів, окремих громадян, залучення до цього депутатів Чернігівської обласної ради, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада вирішила:

1.Внести зміни до пункту 3, Положення про Почесну грамоту обласної ради та нагрудний знак до неї, затвердженого рішенням обласної ради від 23 січня 2015 року, додавши слова «та депутатами обласної ради».

2.Внести зміни до пункту 10, Положення про Почесну грамоту обласної ради та нагрудний знак до неї, затвердженого рішенням обласної ради від 23 січня 2015 року, додавши слова «та депутатами обласної ради».

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та запобігання корупції.

       

Голова обласної ради                                                                   І.С.Вдовенко

При повному або частковому використанні матеріалів обов'язкове активне гіперпосилання на веб-портал обласної ради: http://chor.gov.ua

© Чернігівська обласна рада. 2006-2022.
Розроблено: maxpro.company